Golfarin alkulämmittely jäykälle rintarangalle ja olkapäille.

Olen saanut palautetta jakamistani alkulämmittelyvinkeistä ja videoista, että niistä on ollut apua. Hienoa!

Tämän päivän alkulämmittelyn teemaksi tulikin jäykän rintarangan ja olkapäiden lämmittely. Tein kotona ennen kentälle lähtöä 4 minuutin Spiraalistabilaatio -treenin ja 10 kertaa liskoasennosta ylävartalon kiertoja per kehon puoli. Vasen olkapääni on välillä kipeytynyt draiverilla lyönnistä (väärä lavan asento hittolainen...) ja pari iltaa sitten intouduin treenailemaan juurikin avauksia ja taisin sitä vähän kipeyttää innostuksissani (note to self: olkapäiden stabilaatiotreenille on tarvetta). Aamulla kropassa tuntui jäykkyyttä juuri rintarangassa.

Rangen laidalla ihanassa aamuauringossa alkulämmittely alkoi lempeästi, kehon tuntemuksia kuulostellen. Lempeät liikkeet alkoivat sulattaa jäykkyyttä ja keho alkoi kivasti heräilemään. Alkulämppään tuli mukaan paljon pilateksesta tuttuja elementtejä ja corekin heräsi samalla.

Peli kulki tänään erinomaisesti, ainakin avausten suhteen. Ja olkapääkin tuntui ihan hyvältä, paitsi sen lyönnin jälkeen, kun maila osui palloon maan kautta... 

Ilmojen kylmetessä kropan lämmittämisen merkitys korostuu, samoin sen lämpimänä pitäminen tuulessa ja tuiskussa. Ennen niitä kelejä, nautitaan vielä loppukesän ihanista pelikeleistä!

Susanne 

Lue myös:

Onko alkulämmittely ajanhaaskausta?

Kehittyminen ja palautuminen tapahtuvat palautumisessa. Ethän ohita näitä harjoitteita!

Onko sinulla käytössäsi laiskottelevat lurjukset vai svingin voimantuottopesäkkeet

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.