Spiraalistabilaatio (SPS)

Fantastinen harjoitusmetodi selkävaivojen ja kehon epäsymmetrisyyden parantamiseksi!

Spiraalistabilaatio on vaikeasta nimestään huolimatta helposti ja nopeasti opittava harjoitusmetodi, joka tähtää kivuttomaan ja tasapainoisesti hyvin liikkuvaan selkään sekä kehon symmetriaan. Metodi on kehitetty vaikeiden selkävaivojen (mm. skolioosi, välilevytyrät, epäonnistuneet selkäleikkaukset) kuntoutukseen. 

Selkäkivut ovat golfareiden yleisin vaiva ja golf toispuoleisena toistolajina keholle haastava. Kehon epäsymmetria voi indikoida tulevia vaivoja ja loukkaantumisia sekä suorituskyvyn heikkenemistä golfin näkökulmasta.

Video Poster Image

Harjoittelu perustuu kehon spiraaliketjujen (lihasketjut vasemmalla) aktivointiin, jolloin kehon vertikaaliketjut (vihreät) voivat rentoutua. Tämä palauttaa kehoon tasapainon lihasten ja lihasketjujen työn välille.  

Harjoitteet tuovat rangan pidennyksen kautta tilaa nikamien väliiin. Harjoittelun hyödyt huomaa verrattain nopeasti, kun niitä tekee säännöllisesti päivittäin. Jo muutamien minuuttien (5-10 min) harjoittelu päivässä tuo tuloksia.

Harjoitusvälineenä toimii tähän erityisesti suunniteltu ja valmistettu vastuskuminauha.

SPS-harjoittelu soveltuu kaikille ja sitä voidaan tehdä seisten tai istuen.

Lisätietoja Spiraalistabilaatiosta löydät täältä.

ilmoittaudu kurssille!

Meiltä usein kysyttyä!

Ilmoittaudu mukaan kurssille!

Tilaa uutiskirje

Haluaisitko vinkkejä ja ajatuksia golfarin fyysisten ja mentaalisten ominaisuuksien kehittämiseen, hyvinvoinnin lisäämiseen ja tietoa tulevista tapahtumista?

Kyllä kiitos, tilaan uutiskirjeen!