Asiakkaiden kokemuksia 

Harjoittelusta kanssamme ja sen tuloksista 

 

 

Petri Juhakoski, hcp 9, työterveyshuollon erikoislääkäri 

Olen mykkänä miten upeasti laaditut ohjelmat eri lihaksille ja kalvoille. Koko ohjelmisto maksoi itsensä takaisin jo 3 viikon jälkeen ja silti löytyy lisää. Vaikka olen joogannut äijäjoogaa ym ennen, tässä on uusia tapoja tehdä terveellisiä liikkeitä. Alkulämmittely ja loppuverryttely ovat timantteja. Arvostan golfjoogan ammattitaitoa! 

Väitän, että kyky välittää harjoitusliikkeiden idea ihmisille on taito, joka joko on tai ei ole. Samoin kyky motivoida. Sinulla on nuo taidot, ilman että osallistuja kokisi tulevansa rautalankamallien kohteeksi. 

Suosittelen jokaiselle golffarille Golfjoogaa ja virtuaalinen opetus mahdollistaa sen kaikille.

Golfari puttaamassa reikään
Asiakaskokemus

Palaute kevään ekojen kierrosten jälkeen

"Etuysin saldo 6 paria, peli kulkee kuin unelma".

 

Asiakaskokemus

Golfari HCP 6

"Olen pelannut paremmin kuin koskaan. Kroppa jaksanut paremmin kierrosten läpi ja lyönti tuntuu helpommalta."

Asiakaskokemus

Ladygolfari

"Selkävaivoja on ollut vähemmän ja lyöminen tuntuu hyvältä ja paremmalta."

Naisgolfarin palaute

"Olin Tapiolassa pelaamassa lauantaina ja aivan selkeä muutos on tullut liikkuvuuteen.

Tai oikeastaan rentouteen ja  vapauteen tehdä koko liikerata! Tai vielä tarkemmin, sitä ei tarvitse tehdä vaan se tulee!

 Ei enää tarvitse miettiä, että liike alkaa kyljistä. Ongelma oli, että vaikka ylösvienti oli ok, tuo kylki unohtui downswingissä ja kiertoliike jäi kesken.

 Satunnaisesti se onnistui ja tietysti lyöntipituuskin oli ihan eri luokkaa, lauantaina yhtä avausta lukuun ottamatta kaikki avauslyönnitkin olivat aivan mahtavia.

 Rautalyönneissä täytyy miettiä mailavalinnat uudestaan, lyöntipituus pysyy nyt vakiona

 eikä heittele sitä kymmentä metriä tuon kesken jääneen kierron takia niin kuin teki aiemmin."

Miesgolfari HCP 8,3

“Kroppa oli todella hyvässä kunnossa!!! ISO kiitos. Normaali kauden aloitus on tuonut tullessaan, ensimmäisten kierrosten jälkeen, pienen alaselkäkivistyksen, kylkien arkuuden ja ranteiden puutumista. Nyt kaikki edellä mainitut olivat poissa. Kierroksen jälkeen olo oli todella hyvä! Periaatteessa olisi voinut kömpiä toiselle rundille heti perään.

Ei kivistyksiä missään kohdassa kroppaa, elastisuus parantunut huomattavasti. Ainoa ongelma tietysti on lyönninajoitus, koska kroppa toimii nyt paremmin kuin ennen. Tämä korjautuu muutaman pelikierroksen jälkeen. En kuitenkaan aio kangistua vanhaan muottiin.

Lisäksi pelasin hyvin ja pelaaminen oli HAUSKAA! Hengitys kulki ja muutaman huonon suorituksen jälkeen paketti ei hajonnut.
Edelleen aion suositella golfjoogaa muillekin pelikavereille."

Asiakaskokemus

Golfseniorit Anne ja Ari

Golfjooga on lisännyt selkeästi liikkuvuutta ja myös keskivartalon lihaksia. Golffissa esim. oikeanlaisen puttiasennon pitäminen on nykyisin helpompaa. Aikaisemmin selkäkipu ja pelko siitä saattoi iskeä kesken puttauksen. Swingin liikerata on  parantunut liikkuvuuden lisääntyessä mikä on osaltaan parantanut osumia ja lyöntipituuksia. Terveellä ruumiilla pystyy myös harjoittelemaan selkeästi aikaisempaa enemmän ja tehokkaammin. 

Lisätietoa kursseista!

Golfseniori

Olen aloittanut golfin vanhana ja laji on minulle tosi vaikea. Jääräpäisesti olen kuitenkin jatkanut, ja parina viime vuonna olen jo nauttinut kentällä. Golfjooga on auttanut sisäistämään coren ja keskivartalon tuen merkityksen. Varmaan lyön vieläkin liikaa vain käsillä, mutta tunnen että kehitystä voi tapahtua edelleen.

Lisäksi tunneilla on mahtavaa, lähden sieltä aina virkistyneenä.

Lue lisää kursseista

Naisgolfari

Mun mielestä golf on ennen kaikkea mielenhallintaa. Vaikka  osaisin tekniikan, mutta hermo pettää, ei pelaaminen ole kivaa itselle tai pelikavereille.

Aikaisemmin sain kierroksella  kropan jumiin ja kipeäksi moneksi päiväksi. Enää en lähde kierrokselle ilman golffarin aurinkotervehdyksiä. Eikä selkä tai povi kipeydy.

Olen myös oppinut rentoutumaan ja keskittymään  hengittämisen avulla. Varsinkin silloin kun tulee vaikeampi paikka on taidosta ollut apua.

Tunnit ovat haastavia ja se että jokainen tunti on erilainen tekee treenaamisesta mielenkiintoista. 

Olen oppinut myös ymmärtämään paljon siitä miten kroppa toimii.

Golfaava setämies :)

Golfjooga on auttanut minua golfiin liittyen mm kehon voiman tuoton ja liikkuvuuden osalta huomattavasti. Samoin palautuminen on parantunut joka vaikuttaa siten että pystyy pelaamaan useampia kierroksia viikossa. Pituuden osalta mittaa tullut lisää yhden mailan verran.

Golfin ulkopuolella huomaa lisäksi että oman kehon hallinta ja tasapaino ovat parantuneet myös huomattavasti. Samoin ryhti ja Liikkuvuus. Voimaa tullut myös takaisin erityisesti keskikehon ja käsien osalta. Lisäksi hyvä porukka ja positiivinen ilmapiiri on kiva piristys aina kun paikalle pääsee. 

Kaikkien yllä olevan osalta tietenkin sinun merkityksesi on erittäin suuri. 

Miesgolfari

"Tottakai treenata tarvitsee jotta kehittyy:) Ja, lisäksi mulla on itsellä hyvä osoitus näitten olkapäiden kanssa että liikkuvuus ja lihastenhallinta on tärkeätä senkin takia että golf ei aiheuttaisi ongelmia muuten vartalossa."

Tutustu kursseihin

Miesgolfari

"Jos kroppa jäykistyy ja kore rapistuu, pitää omaa totuttua tekniikkaa muuttaa. Se on sata kertaa vaikeampaa, kuin kropan pitämistä kunnossa ja vetreenä. Kaupan päälle saa myös lisää metrejä, herkemmät kädet, parannettua kuntoa  ja ennen kaikkea hyvän mielen."

Asiakaskokemus

Naisgolfari

"Harjoitusten jälkeen on aina tosi hyvä mieli ja keho tuntuu virkeältä ja notkealta. Harjoitukset antavat kyytiä myös selkä- ja hartiakivuille."

.

Tutustu kursseihin

Golfseniori, mies

"Minulla oli aikamoiset ennakkoluulot joogasta, koska olen niin hirveän jäykkä ja ajattelin etten pysty tekemään mitään liikkeitä.
Toisin on, liikkeet ovat tosi mukavia - ei tarvitse olla jonglööri ja silti liikkeiden vaikuttavuus on erinomainen. Tällainen sopii mainiosti vähän iäkkäämmillekin.

Minulle vaikutus on ollut se, etten ole joutunut kertaakaan menemään selän manipulointiin koko joogaus aikana - aikaisemmin jouduin käymään useita kertoja vuodessa, kun selkä meni niin jumiin ja nikamalukkoihin.

Erityisen hyvää on ollut harjoitteilla se, että ymmärrän nyt huomattavasti paremmin golfswingin salat ja mitkä kropan osat siinä pitäisi mitenkin liikkua - se varmaan jo auttaa ettei paikkoja hajottavia virheliikkeitä pääse syntymään.

Kiitos hienosta joogaohjauksesta!"

Seniorigolfari, lady

"Varsin yleisesti golfarilta kuulee lyönnin jälkeen lauseen "Aih kun on jäykkä olo". Ei se ainakaan lyöntiä ja sen fiilistä paranna kun kuitenkin rentoutta pelissä tarvitaan ja aina korostetaan. 

Tekniikkaopettelussa oikeat korjauskeinot tulee paremmin käyttöön kun kroppa ei turhaan lisää vaikeusastetta. Kuinka mukava onkaan oivaltaa jokin toimiva korjauskeino, kun ei tarvitse murehtia kropan turhia vastuksia. 

Jooga, vielä golfaria ajatellen valittuine liikkeineen, on hyvä yhdistelmä kropan ja mielen keskittymisen keinoja. Ja sekös on hyvä taustatuki niille kerroille, jolloin pelaajalle virittyy hyvä peliflow! 

Olen ikätoveri-kavereissa hienosti nähnyt, miten lyönnin pituus esim. naispelaajalla on joogaharrastuksen myötä selvästi parantunut. Tai ikääntyvällä hyvätasoisella pelaajalla taso säilynyt. Senhän kanssa me iän lisääntyessä tuskailemme.

Toki me tiedämme, että kropan kääntyminen ja joustaminen oikeista paikoista tehostaa lyöntiä. Mutta mielenkiintoista on se, kuinka moni ei silti tartu toimeen ja TEE TEKOJA asian eteen. Ryhtymisen kynnys vain jää ylittämättä. Mitäs jos päättäisi vain ensiaskeleesta! Esim ilmoittautumisesta alussa ainakin ohjattuun." 

Ladygolfari

"Golfjoogan aloitin kolme vuotta sitten, sillä innostuin sloganista "Kehosi on tärkein golfmailasi". Se pitää paikkansa. Liikkuvuus, core ja tasapaino-kurssilla oman kehon hallinta on vuosi vuodelta parantunut ja vaikutukset näkyvät myös muualla kuin golfkentällä - sekin on mukava bonus." 

Lue lisää kursseista

Seniorigolfari

"Minusta ei mikä tahansa jooga ole hyvä vaan juuri golfjooga. Siinä parantuu kehonhallinta, tasapaino ja liikkuvuus. Kehontuntemus myös paranee. Jos haluaa pelata kunnolla ja turvallisesti (ilman loukkaantumisia ) on kehonhallinta erittäin oleellisia. " 

Lue lisää kursseista

Haluatko kehittyä golfarina ja pitää kehosi kunnossa?

Tilaa uutiskirjeemme niin olet aina ajan hermoilla uusimmista blogeista ja vinkeistä, tapahtumista, tilaisuuksista ja muista ajankohtaisista aiheista. 

Kyllä kiitos, haluan kehittyä golfarina!