Golfpilates - pilatesta golfareille

Golfpilates-kurssin avulla parannat asennon ylläpitoa läpi svingin, lyöt pidemmälle ja toistettavammin, löydät svingiin rentoutta ja nopeutta sekä vähennät alaselän ja niska-hartiaseudun kipuja!

Golfpilates-kurssilla opetellaan mm. syvien keskivartalon tukilihasten käyttöä ja selkärangan luontaista asennon ylläpitoa, jotka vaikuttavat mm. rangan kiertoon, parannetaan liikkuvuutta rintarangassa, lonkissa ja olkapäissä sekä opitaan hallitsemaan kehoa liikkeessä ja harjoitetaan tasapainoa. Kurssit sopivat kaikille eivätkä edellytä aiempaa kokemusta! 

Video Poster Image
ilmoittaudu kurssille!
Golfjooga on auttanut minua golfiin liittyen mm kehon voiman tuoton ja liikkuvuuden osalta huomattavasti.

Samoin palautuminen on parantunut joka vaikuttaa siten että pystyy pelaamaan useampia kierroksia viikossa. Pituuden osalta mittaa tullut lisää yhden mailan verran.

Golfin ulkopuolella huomaa lisäksi että oman kehon hallinta ja tasapaino ovat parantuneet myös huomattavasti. Samoin ryhti ja Liikkuvuus. Voimaa tullut myös takaisin erityisesti keskikehon ja käsien osalta. Lisäksi hyvä porukka ja positiivinen ilmapiiri on kiva piristys aina kun paikalle pääsee. 

Kaikkien yllä olevan osalta tietenkin opettajan merkitys on ollut erittäin suuri." 

- miesgolffarin palaute harjoittelusta

Meiltä usein kysyttyä!

Ilmoittaudu mukaan kurssille!

"Olen aloittanut golfin vanhana ja laji on minulle tosi vaikea. Jääräpäisesti olen kuitenkin jatkanut, ja parina viime vuonna olen jo nauttinut kentällä. Golfjooga on auttanut sisäistämään coren ja keskivartalon tuen merkityksen. Varmaan lyön vieläkin liikaa vain käsillä, mutta tunnen että kehitystä voi tapahtua edelleen.

Lisäksi tunneilla on mahtavaa, lähden sieltä aina virkistyneenä."

- naisgolffarin palaute harjoittelusta

Tilaa uutiskirje

Haluaisitko vinkkejä ja ajatuksia golfarin fyysisten ja mentaalisten ominaisuuksien kehittämiseen, hyvinvoinnin lisäämiseen ja tietoa tulevista tapahtumista?

Kyllä kiitos, tilaan uutiskirjeen!