Valmennuspalvelut mukanasi missä ja milloin vain!

 

Suorituskykyä kentälle, toistettavuutta lyönteihin, pituutta avauksiin, kivuttomia kierroksia. Tuloksia tavoitteesta riippumatta kotoa käsin!

Olen mykkänä miten upeasti laaditut ohjelmat eri lihaksille ja kalvoille. Koko ohjelmisto maksoi itsensä takaisin jo 3 viikon jälkeen ja silti löytyy lisää. Vaikka olen joogannut äijäjoogaa ym ennen, tässä on uusia tapoja tehdä terveellisiä liikkeitä. Alkulämmittely ja loppuverryttely ovat timantteja. Arvostan golfjoogan ammattitaitoa! 

Väitän, että kyky välittää harjoitusliikkeiden idea ihmisille on taito, joka joko on tai ei ole. Samoin kyky motivoida. Sinulla on nuo taidot, ilman että osallistuja kokisi tulevansa rautalankamallien kohteeksi. 

Suosittelen jokaiselle golffarille Golfjoogaa ja virtuaalinen opetus mahdollistaa sen kaikille.

- Petri Juhakoski, hcp 9, tyäterveyshuollon erikoislääkäri 

Liikkuvuus, Core ja Tasapaino-kurssi golfareille verkossa

Liikkuvuus, Core ja Tasapaino (LCT) -verkkokurssi

Kurssin harjoitteiden avulla saat mm. lisää nopeutta, rentoutta ja voimaa svingiin, vakautta puttiin, toistettavuutta lyönteihin ja pituuttapallon lentoon!

Tule mukaan!
Golf Performance- virtuaalivalmennuksella suorituskykyä golfareille!

Golf Performance - jatkuva ja monipuolinen virtuaalivalmennus

Joka viikko uusi harjoitus ja aiemmat harjoitukset käytössäsi koko jäsenyytesi ajan. Monipuolisten harjoitusten kestot vaihtelevat 20-60 minuutin välillä.

Tule mukaan!

"Kurssi on ollut mahtava! Kehoni voi paljon paremmin ja palautuminen ollut kierroksen jälkeen parempaa. Otan sarjat jatkossakin säännölliseen käyttöön! Liikkeet ovat hyviä eivätkä vain takareisien ”staattista kiduttamista”. Kiitos!"

- Naisgolfarin palaute

asiakaspalaute

"Olen ollut erittäin tyytyväinen kurssiin. Harjoitteet ovat hyvin ja selkeästi ohjattuja, joten helposti pysyy mukana. 

Olen aloittanut lyöntiharjoittelun hallissa ja tunsin heti ensimmäisten lyöntien aikana kuinka sain vartalostani voimaa lyöntiin." 

- Miesgolfarin palaute

Haluatko kehittyä golfarina ja pitää kehosi kunnossa?

Tilaa uutiskirjeemme niin olet aina ajan hermoilla uusimmista blogeista ja vinkeistä, tapahtumista, tilaisuuksista ja muista ajankohtaisista aiheista. 

Kyllä kiitos, haluan kehittyä golfarina!