Valmennuspalvelut mukanasi missä ja milloin vain!

 

Suorituskykyä kentälle, toistettavuutta lyönteihin, pituutta avauksiin, kivuttomia kierroksia. Tuloksia tavoitteesta riippumatta kotoa käsin!

Valmennus-palvelut mukanasi missä ja milloin vain!

 

Suorituskykyä kentälle, toistettavuutta lyönteihin, pituutta avauksiin, kivuttomia kierroksia. Tuloksia tavoitteesta riippumatta kotoa käsin!

Olen mykkänä miten upeasti laaditut ohjelmat eri lihaksille ja kalvoille. Koko ohjelmisto maksoi itsensä takaisin jo 3 viikon jälkeen ja silti löytyy lisää. Vaikka olen joogannut äijäjoogaa ym ennen, tässä on uusia tapoja tehdä terveellisiä liikkeitä. Alkulämmittely ja loppuverryttely ovat timantteja. Arvostan golfjoogan ammattitaitoa! 

Väitän, että kyky välittää harjoitusliikkeiden idea ihmisille on taito, joka joko on tai ei ole. Samoin kyky motivoida. Sinulla on nuo taidot, ilman että osallistuja kokisi tulevansa rautalankamallien kohteeksi. 

Suosittelen jokaiselle golffarille Golfjoogaa ja virtuaalinen opetus mahdollistaa sen kaikille.

- Petri Juhakoski, hcp 9, työterveyshuollon erikoislääkäri, VPK (VanhojenPoikienKerho) Liikkuvuus, Core ja Tasapaino-verkkokurssista

Liikkuvuus, Core ja Tasapaino (LCT) -verkkokurssi

Kurssin harjoitteiden avulla saat mm. lisää nopeutta, rentoutta ja voimaa svingiin, vakautta puttiin, toistettavuutta lyönteihin ja pituuttapallon lentoon!

Kurssin kesto 12 viikkoa.

Lue lisää kurssista ja tule mukaan!

Golfpilates -verkkokurssi

Kurssin avulla parannat asennon ylläpitoa läpi svingin tai putin, vahvistat keskivartalon tukea, lisäät liikkuvuuttasi, löydät lyönteihin rentoutta ja toistettavuutta. Lisäksi voit sanoa selkäkivuille hyvästit!

Kurssin kesto on 12 viikkoa.

Lue lisää kurssista ja aloita harjoittelu!

Suorituskykyä golfiin - Golf Performance 

fysiikkaharjoittelulla!

Liikkuvuutta ylävartalon ja lantion kiertoon, vakaampi golfstanssi ja asennonhallinta liikkeessä, toistettavuutta svingeihin ja putteihin, vetreä ja kivuton selkä, pituutta avauksiin, tehokkaampi voimantuotto?

Mitä sinun tulisi kehittää pelataksesi paremmin?

Lue lisää harjoittelusta ja tule mukaan!

Rentoudu ja palaudu -verkkokurssi

Lisää hyvinvointia ja jaksamista, rentoutumista, palautumisen aktiivista edistämistä, tilaa kehoon ja mieleen. Kaikille sopiva kurssi, joka yhdistää useita hermostoa rauhoittavia metodeja helpoiki, kotona harjoiteltaviksi työkaluiksi.

Kurssin kesto on 12 viikkoa.

Haluaisitko sinä voida paremmin?

Lue lisää kurssista ja aloita harjoittelu!

"Kurssi on ollut mahtava! Kehoni voi paljon paremmin ja palautuminen ollut kierroksen jälkeen parempaa. Otan sarjat jatkossakin säännölliseen käyttöön! Liikkeet ovat hyviä eivätkä vain takareisien ”staattista kiduttamista”. Kiitos!"

- Naisgolfarin palaute

asiakaspalaute

"Olen ollut erittäin tyytyväinen kurssiin. Harjoitteet ovat hyvin ja selkeästi ohjattuja, joten helposti pysyy mukana. 

Olen aloittanut lyöntiharjoittelun hallissa ja tunsin heti ensimmäisten lyöntien aikana kuinka sain vartalostani voimaa lyöntiin." 

- Miesgolfarin palaute

Seniorigolfari, mies

“Kotona kuntoilu antaa "aikataulu-vapauden". Kiitos, olet pelastanut minulle lisää golf-vuosia!”

Miesgolfari

“Sinun verkkovideot on selkeitä ! Helppo omaksua, well done!”

Haluatko kehittyä golfarina ja pitää kehosi kunnossa?

Tilaa uutiskirjeemme niin olet aina ajan hermoilla uusimmista blogeista ja vinkeistä, tapahtumista, tilaisuuksista ja muista ajankohtaisista aiheista. 

Kyllä kiitos, haluan kehittyä golfarina!