Tasapainotreenillä kohti nopeita, toistettavia svingejä!

Olen kirjoittanut tasapainon merkityksestä aiemminkin blogiin ja se on golfareille aina yhtä ajankohtainen harjoitusalua. Kukaan meistä ei nuorennu päivä päivältä ja tasapaino on yksi niistä osa-alueista, joka heikkenee iän myötä (sekin hittolainen...). 

Ilman riittävää tasapainoa emme pysty svingaamaan nopeasti ja tuottamaan voimaa lyöntiin saati toistamaan lyöntiä kerta toisensa perään, kuten toivoisimme. 

Tasapaino on siitä kiitollinen harjoituskohde, että se paranee ikääntymisestä huolimatta. Joten jaksa vain sitkeästi (vähän kuin golfiakin ;D) harjoitella sitä erilaisin harjoittein niin huomaat harjoituksen vaikutukset kohtalaisen nopeasti. 

Tasapainoa voi harjoittaa vaikka ja millä tavoin, mutta tämä alla oleva liikesarja on mielestäni hauska tehdä, sillä siinä yhdistyy niin liikkuvuus, venyttely, kehon hallinta, keskivartalon tuki ja tasapaino eli kaikki mitä golfari voikaan vain toivoa. 

Kurkkaa alta lyhyt video harjoitussarjasta, jota voit tehdä vaikka päivittäin. LIikesarja toimii hyvin myös alkulämmittelynä ennen kierrokselle tai rangelle menoa. 

Tasapaino-terkuin!

Susanne 

 

Lue myös:

Golfarin tehosvingi ja selkävaivat

Harjoituksia koko kehon vahvistamiseksi

Tasapainoillen kohti parempaa golfsvingiä

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.