Golfarin Fysiikka- ja voimaharjoittelu

Golfarin fysiikka- ja voimaharjoittelu -kurssi on useamman kuukauden kestoinen kokonaisuus, jonka aikana lisätään lihasvoimaa ja nopeusvoimaa, ensisijaisesti golfia, mutta myös yleisesti terveyden ja toimintakyvyn edistämiseksi.

Jos et tykkää rehkiä kuntosalilla niin tämä kokonaisuus on tehty juuri sinulle. Voimaharjoittelu-kurssilla edetään liikemalli- ja ohjelmointiprogressioiden  kanssa turvallisesti ja nousujohtoisesti. Opit sekä oikeat ja turvalliset liikemallit että vahvistat lihaksiasi ja nopeusvoimaasi samalla.

Harjoitteita tehdään mm. kahvakuulilla, irtopainoilla, levypainoilla, vastuskumeilla, kehonpainolla, jumppapallolla yms.

Jokainen treeni koostuu alkulämmittelystä, voimaharjoittelusta ja loppuverryttelystä. Treenien kestot ovat 60-75 min harjoituksista riippuen.

Video Poster Image
ilmoittaudu mukaan kurssille!

"voi kun mä olisin tiennyt aiemmin, että voimaharjoittelusta on näin paljon apua! 

Lyöntini olivat lyhentyneet 40 ikävuodesta lähtien ja palasivat ensin Golfjoogan harjoittelulla samoihin lukemiin 10 vuoden jälkeen ja nyt voimaharjoittelun lisäämisen myötä ovat pidentyneet vielä siitäkin.

Golfvalmentajakin totesi, että no nyt lähtee!"

- 53-vuotias naisgolffari

Meiltä usein kysyttyä!

Ilmoittaudu mukaan kurssille!

Haluatko kehittyä golfarina ja pitää kehosi kunnossa?

Tilaa uutiskirjeemme niin olet aina ajan hermoilla uusimmista blogeista ja vinkeistä, tapahtumista, tilaisuuksista ja muista ajankohtaisista aiheista. 

Kyllä kiitos, haluan kehittyä golfarina!