Liikkuvuus, Core ja Tasapaino (LCT)-kurssi

Kurssilla keskitytään liikkuvuuden lisäämiseen, asennon ja liikkeen hallintaan coren eli kehon tukilihasten vahvistamisella ja tasapainon parantamiseen. Kurssi soveltuu kaikille tasoitukseen, ikään, kuntotasoon tai sukupuoleen katsomatta. Kurssin harjoitteet tulevat niin golfjoogasta, golfpilateksesta kuin erilaisista liikkuvuus- ja kehonpainoharjoitteistakin.

Harjoituksissa hyödynnetään myös hengitys- mindfulness- ja rentoutusharjoitteita tuntien alussa ja lopussa parantamaan golfareiden mentaalisia ominaisuuksia ja antamaan työkaluja keskittymisen parantamiseksi ja stressin hallintaan.

Video Poster Image
ilmoittaudu kurssille!

Liikkuvuus, Core ja Tasapaino (LCT)-kurssi

Kurssilla keskitytään liikkuvuuden lisäämiseen, asennon ylläpitoon ja hallintaan coren eli kehon tukilihasten vahvistamisella ja tasapainon parantamiseen. Kurssi soveltuu kaikille ikään, kuntotasoon tai sukupuoleen katsomatta. Kurssin harjoitteet tulevat niin joogasta, pilateksesta, venyttelystä kuin erilaisista mobiliteetti harjoitteista.

Harjoituksissa hyödynnetään myös hengitys- mindfulness- ja rentoutusharjoitteita tuntien alussa ja lopussa parantamaan golfareiden mentaalisia ominaisuuksia ja antamaan työkaluja stressin hallintaan.

Video Poster Image
ilmoittaudu kurssille!
"Golfjooga on auttanut minua golfiin liittyen mm kehon voiman tuoton ja liikkuvuuden osalta huomattavasti.

Samoin palautuminen on parantunut joka vaikuttaa siten että pystyy pelaamaan useampia kierroksia viikossa. Pituuden osalta mittaa tullut lisää yhden mailan verran.

Golfin ulkopuolella huomaa lisäksi että oman kehon hallinta ja tasapaino ovat parantuneet myös huomattavasti. Samoin ryhti ja Liikkuvuus. Voimaa tullut myös takaisin erityisesti keskikehon ja käsien osalta. Lisäksi hyvä porukka ja positiivinen ilmapiiri on kiva piristys aina kun paikalle pääsee. 

Kaikkien yllä olevan osalta tietenkin opettajan merkitys on ollut erittäin suuri." 

- miesgolffarin palaute harjoittelusta

Meiltä usein kysyttyä!

Ilmoittaudu mukaan kurssille!

"Olen aloittanut golfin vanhana ja laji on minulle tosi vaikea. Jääräpäisesti olen kuitenkin jatkanut, ja parina viime vuonna olen jo nauttinut kentällä. Golfjooga on auttanut sisäistämään coren ja keskivartalon tuen merkityksen. Varmaan lyön vieläkin liikaa vain käsillä, mutta tunnen että kehitystä voi tapahtua edelleen.

Lisäksi tunneilla on mahtavaa, lähden sieltä aina virkistyneenä."

- naisgolffarin palaute harjoittelusta

Tilaa uutiskirje

Haluaisitko vinkkejä ja ajatuksia golfarin fyysisten ja mentaalisten ominaisuuksien kehittämiseen, hyvinvoinnin lisäämiseen ja tietoa tulevista tapahtumista?

Kyllä kiitos, tilaan uutiskirjeen!