Golfjoogan Birdie & Eagle-kurssit (jatkokurssit)

Kurssille osallistuminen edellyttää joko PAR-kurssin käymistä tai dynaamisen joogan perusteiden hallintaa. 

Kurssilla kehitetään osaamista alkeistason-harjoitteista eteenpäin, kasvatetaan liikkuvuutta ja voimatasoja.

Kurssilla tehdään myös haastavampia liike- ja tasapainosarjoja kehonhallinnan parantamiseksi, lisätään mobiliteettia ja vahvistetaan stabiliteettia. 

Video Poster Image
ilmoittaudu kurssille!

"Mun mielestä golf on ennen kaikkea mielenhallintaa. Vaikka  osaisin tekniikan, mutta hermo pettää, ei pelaaminen ole kivaa itselle tai pelikavereille.

Aikaisemmin sain kierroksella  kropan jumiin ja kipeäksi moneksi päiväksi. Enää en lähde kierrokselle ilman golffarin aurinkotervehdyksiä. Eikä selkä tai polvi kipeydy.

Olen myös oppinut rentoutumaan ja keskittymään  hengittämisen avulla. Varsinkin silloin kun tulee vaikeampi paikka on taidosta ollut apua.

Tunnit ovat haastavia ja se että jokainen tunti on erilainen tekee treenaamisesta mielenkiintoista. 

Olen oppinut myös ymmärtämään paljon siitä miten kroppa toimii."

- naisgolffarin palaute 

"Minulla oli aikamoiset ennakkoluulot joogasta, koska olen niin hirveän jäykkä ja ajattelin etten pysty tekemään mitään liikkeitä.
Toisin on, liikkeet ovat tosi mukavia - ei tarvitse olla jonglööri ja silti liikkeiden vaikuttavuus on erinomainen. Tällainen sopii mainiosti vähän iäkkäämmillekin.

Minulle vaikutus on ollut se, etten ole joutunut kertaakaan menemään selän manipulointiin koko joogaus aikana - aikaisemmin jouduin käymään useita kertoja vuodessa, kun selkä meni niin jumiin ja nikamalukkoihin.

Erityisen hyvää on ollut harjoitteilla se, että ymmärrän nyt huomattavasti paremmin golfswingin salat ja mitkä kropan osat siinä pitäisi mitenkin liikkua - se varmaan jo auttaa ettei paikkoja hajottavia virheliikkeitä pääse syntymään.

Kiitos hienosta joogaohjauksesta."

- miesgolffarin palaute

Tilaa uutiskirje

Haluaisitko vinkkejä ja ajatuksia golfarin fyysisten ja mentaalisten ominaisuuksien kehittämiseen, hyvinvoinnin lisäämiseen ja tietoa tulevista tapahtumista?

Kyllä kiitos, tilaan uutiskirjeen!