"Anna joku liike!" - Golfjoogan synty

Golfjooga on Suomessa golfareiden tarpeisiin kehitetty harjoitusmuoto

Golfjooga sai alkunsa keväällä 2013, kun golfkauden alettua tuttavat lähestyivät neuvoja kysellen mm. kehon vahvistamisen ja liikkuvuuden lisäämiseksi, jotta suorituskyky parantuisi. Neuvoja kaivattiin myös vetreyttämään rangeharjoittelun  jumittama keho ja estämään turhat loukaantumiset. 

Keväällä 2013 pidettiin kaksi golfjoogakurssia 30 innokkaalle golfarille. Kurssilaisilta saatu palaute oli niin rohkaisevaa, että Golfjoogaa lähdettiin kehittämään eteenpäin. USA:sta löytyi opettaja, Katherine Roberts, joka on erikoistunut golfaajille tarkoitettuun joogaan (Yoga for Golfers™). Susanne lähti Skotlantiin Katherinen koulutukseen, joka oli ensimmäinen Euroopassa ja valmistui sieltä syksyllä 2013 sertifioiduksi Yoga for Golfers™ -opettajaksi.

Katherine on työskennellyt monen arvostetun golfammattilaisen kanssa (mm. Hank Haney, Tiger Woodsin swingivalmentaja 2004-2010). Katherinen Yoga for Golfers™ on alan uranuurtaja. Koulutus on arvostettu Amerikassa ja Englannissa* Golfliittojen toimesta. 

Golfjoogan avulla golfarit saavuttavat parempia tuloksia kentällä mm.  kehon parantuneen liikkuvuuden, -hallinnan ja voimantuoton seurauksena. Golfjooga kehittää myös mentaalisia taitoja, mielenhallintaa ja parantaa keskittymiskykyä.

Vuosien saatossa Golfjooga on kasvanut ja laajentanut palvelutarjontaansa.  Golfjoogan lisäksi tarjolla on Golfpilatesta, golfareiden voimaharjoittelua, personat trainer- ja yksilövalmennusta ja monipuolisia golfareita kehittäviä kursseja, workshopeja ja tilaisuuksia.

Susanne kehittää Golfjoogan harjoittelumetodeita ja yritystä jatkuvasti vastaamaan suomalaisten golfareiden tarpeita. Harjoitusmetodeissa Susanne yhdistää monipuolista osaamistaan liikunnan ja biomekaniikan saralta sekä kouluttaa itseään jatkuvasti lisää. 

 

* Englannin ja Irlannin PGA -liitto myöntää koulutuksesta 75 opintopistettä jatkokoulutukseen.

 

Lue myös:

Tasapainotreeneillä kohti nopeita, toistettavia svingejä

Kiristääkö ylävartaloa kierrossa?

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.