Golfjooga Espoon virtuaalivalmennusten käyttö- ja sopimusehdot

 

Palvelun tilaamalla ja rekisteröitymällä henkilö hyväksyy seuraavat sopimusehdot:

- palvelu on käytössä ostetusta palvelusta riippuen joko tietyn ajan (esim. 12 viikon virtuaalivalmennuskurssi) tai jatkuvana jäsenyytenä, jolloin kuukausittainen maksu menee automaattiveloituksena niin kauan kuin jäsenyys on voimassa.

- Jatkuvan jäsenyyden voi peruuttaa milloin tahansa ja jäsenyys poistuu maksetun kuukauden jälkeen. 

- Osallistumis- ja käyttöoikeus sisältöön päättyy maksetun kauden jälkeen.

- Palvelu on tarkoitettu vain rekisteröityneelle henkilölle eikä tunnuksia tai käyttöoikeutta saa luovuttaa eteenpäin.

- Palvelu on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön eikä sen materiaaleja tai oppeja saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin tai muissa tässä mainitsemattomissa tarkoituksissa.

- Materiaalin esittäminen tai muuten hyödyntäminen julkisesti ilman Golfjooga Espoon kirjallista lupaa on kielletty.

- Palvelun materiaalin ja sisällön tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat Golfjooga Espoolle. Aineiston tai sen osan esittäminen, lainaaminen, kopiointi, tallentaminen, luovuttaminen tai muu hyödyntäminen ilman Golfjooga Espoon lupaa on ehdottomasti kiellettyä. Lupa tulee kysyä kirjallisesti ennen materiaalin hyödyntämistä.

Golfjooga Espoolla on oikeus perua palvelun käyttäjän jäsenyys ja valmennuksen käyttöoikeus, jos käyttäjä on rikkonut sopimusehtoja.

Golfjooga Espoo voi vaatia vahingonkorvauksia tekijänoikeus- ja immateriaaliloukkauksista tai -rikkomuksista niihin syyllistyneiltä tahoilta.

- Palvelun käyttäjä on vastuussa harjoitusten tekemisestä turvallisesti ja kehoaan kuunnellen. Harjoittelussa ei koskaan tulisi sietää kipua eikä sen tulisi aiheuttaa keholle kiputiloja. Jos olet epävarma palvelun tai jonkun harjoitteen sopivuudesta sinulle, olethan yhteydessä [email protected] 

- Käyttäjää ei ole vakuutettu Golfjooga Espoon toimesta.

Käyttö- ja sopimusehdot ovat voimassa alkaen 1.10.2020.