Käytännöt ja kurssi-info Golfjoogan kursseille osallistujille (päivitetty 30.7.2021)

 

Yleiset ohjeet:

Tunneille tullaan vain täysin terveinä ja oireettomina. Karanteenin aikana tunneille ei voi tulla. 

Vältä ruuhkaa eteisessä, studion tiloissa liikkuessasi ja poistuessasi. Käytäthän maskia eteistiloissa.

Studiolla on käsienpesupaikka sekä käsidesiä tarjolla useissa paikoissa.

Aivastuksen tai yskähdyksen yllättäessä,  teethän sen hihaan tai kainaloon.

Osallistujilla suositellaan oman jooga/pilatesmaton hankintaa, mielellään myös omien blokkien (korkkitiiliset apuvälineet, joita käytetään pilatesta lukuunottamatta useimmilla tunneilla).  

Studiolla on mattoja ja apuvälineitä lainaksi, mutta esim. blokkeja ei voi desinfioida, joten niiden käyttö on omalla vastuulla. Studion vilttejä ja bolstereita ei ennätetä pesemään ja kuivaamaan joka käyttökerran jälkeen, joten niiden käyttö on myös omalla vastuulla. Voit ottaa oman viltin tai pyyhkeen mukaan tunneille. 

Studion varusteita saa lainata omalla vastuulla.

Omia varusteita voi hankkia myös studiolta, kysy lisää niistä i[email protected].

Kurssien maksut hoidetaan sähköisesti tai maksukortilla. Jos sinulla on jokin työnantajan tukema maksutapa käytössäsi, niin voit maksaa kurssin myös niillä.

 

Poissaolot ja tuntien korvaamiset:

"Korona-aikana" ryhmäkokojen ollessa pienemmät emme pysty välttämättä takaamaan korvauspaikkoja poissaoloista muilla kursseilla, mutta korvattavat tunnit voidaan korvata myös virtuaalivalmennuspalveluilla.

Normaaliaikana korvataan etukäteen ilmoitetut poissaolot muiden kurssien tunneilla. "Korona-aikana" korvataan myös akuutimmat poissaolot, kun ne ovat aiheutuneet sairausoireista, altistuksesta tai karanteeniin joutumisesa.

Opettajan sairastuttua tai jouduttua karanteeniin, jolloin lähiopetus ei ole mahdollista, tunnit korvataan virtuaalisesti joko mahdollisuuksien mukaan reaaliaikaisesti tai ajasta riippumatta virtuaalivalmennuksella. Korvaus voi tapahtua myös toisena ajankohtana paikanpäällä. 

 

Sitovat ilmoittautumiset ja osallistumisen peruutus:

Otamme kursseille vain rajallisen määrän oppilaita, joten emme voi valitettavasti varata paikkoja kurssille vaan ne täytetään ilmottautumisjärjestyksessä. 

Jos osallistuminen perutaan viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme rahat pois lukien varausmaksu, joka on 60 €.

Jos peruutus tapahtuu 27-14 vrk ennen tapahtumaa, perimme kurssin hinnasta 50%.

Alle 14 vrk tehdyistä peruutuksista joudumme veloittamaan koko kurssin hinnan.

Asiakas voi kuitenkin halutessaan itse myydä paikkansa eteenpäin ja ilmoittaa Golfjoogalle uuden osallistujan tiedot.

Poikkeuksena kurssien peruuntuminen Golfjoogan toimesta Avi:n ohjeistuksien mukaisesti.

 

Vastuu harjoittelusta ja osallistujien vakuutus:

Osallistujia ei ole vakuutettu Golfjooga Espoon toimesta. 

Kurssille osallistuva ymmärtää osallistuvansa kurssille omalla vastuullaan ja sitoutuu tekemään harjoitukset omaa kehoaan kunnioittaen ja kuunnellen. Osallistuja sitoutuu kertomaan opetuksen järjestäjälle ennen opetukseen saapumistaan mahdollisista, huomioitavista ja harjoitteluun vaikuttavista terveyshaitoista, loukkaantumisista tai perussairauksista sekä kuljettamaan mukanaan tunneilla tarvittavia lääkityksiä.

Golfjooga Espoo ei ole vastuussa pukuhuoneissa tai harjoitussalissa osallistujien omaisuudesta. Arvoesineet kannattaa ottaa harjoitussaliin mukaan eikä jättää niitä pukuhuoneisiin.